Van számodra egy ajánlatunk,
ha van számunkra egy ajánlatod

Van számodra egy ajánlatunk, ha van számunkra egy ajánlatod

250 000 forint jutalékban részesítünk, amennyiben olyan partnert ajánlasz a figyelmünkbe, akivel szerződésbe foglaljuk, hogy közösen folytatjuk tovább.

NINCS KIZÁRÓ TÉNYEZŐ, NINCS MENNYISÉGI KORLÁT

Az ajánlatunk mindenkinek – ügyfeleinknek vagy teljesen ismeretleneknek; cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt – szól. Mennyiségi korlát nélkül! Vagyis nem számít, hogy korábban kapcsolatba kerültél-e a MAON-nal. Ahány új szerződést kötünk a közreműködésednek köszönhetően, annyiszor 250 000 forintot írunk számodra jóvá.

NINCS ÜGYESKEDÉS, NINCS APRÓ BETŰS RÉSZ

A teljes üzletkötést végigkísérheted. Bármikor tájékoztatást kérhetsz tőlünk, hogy áll egy ajánlásodnak köszönhetően elindult folyamat. Ha pedig a figyelmünkbe ajánlott cég képviselőjével 60 napon belül megállapodunk, a szerződéskötést követő 45 napon belül elutaljuk számodra az összeget.

Amennyiben tehát van olyan vállalkozó ismerősöd, akinek a MAON online marketing ügynökség támogathatná a fejlődését az online marketingben, havidíjas marketing szolgáltatás formájában, ajánlj minket, hogy szerződéskötés esetén jóváírhassunk számodra 250 000 forintot (ha még nem találkoztál velünk személyesen, és szeretnéd megismerni a tevékenységünket, kattints ide)!

VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Az ajánló adatai
Az ajánlott adatai
GDPR*

VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

GPDR*