Céges weboldal készítés – Kinek éri meg?

Céges weboldal készítés – Kinek éri meg?

Hiába kínálsz ár-érték arányban kedvező szolgáltatást. Hiába gyártasz minőségi termékeket. Hiába haladod meg innovatív ötletekkel a versenytársaidat. Ha célközönséged tagjai erről nem értesülnek, jogosan érezheted magad teljesen láthatatlannak…

Felkeltheted ugyan az érdeklődést hirdetésekkel, acélosíthatod márkád identitását posztokkal és blogbejegyzésekkel, vagy mozgósíthatod a feliratkozókat egy-egy jól irányzott hírlevéllel, ha nincs saját felületed, ahová terelhetnéd a „felhevített” érdeklődőket, egy baromi fontos meggyőzési faktornak fordítasz hátat.

Nem a méret a lényeg, hanem a tudatos tálalás!

Egy szakmai és felhasználói szempontból is kifogástalan weboldal képes elmosni a határokat kis- és nagyhalak között. Függetlenül attól, hogy a saját piacodon mekkora szereplőnek számítasz, egy gondosan megtervezett, tudatosan felépített felülettel bárkiben azt a benyomást keltheted, hogy az egyik legértékesebb szereplő vagy a területeden. Hiszel a termékedben vagy a szolgáltatásodban? Értéket képviselsz? Miért ne tárnád ezt büszkén a nagyvilág elé?

Céges weboldal készítés – Garantáltan megtérülő befektetés!?

Minden vállalkozás esetében fontos szempont, hogy látható és könnyedén elérhető legyen az online térben – webáruházak számára ez alapfeltétel, fizikai üzleteknél vagy szolgáltatóknál pedig egy előnyökkel kecsegtető lehetőség. Egy lehetőség, amelyet sokan arra hivatkozva tolnak félre, hogy nincs rá pénzük, nincs rá idejük, vagy a vállalat vezetősége egyszerűen úgy gondolja, hogy nincs rá szükségük.

Vegyük sorra, miért NEM érdemes kedv-, idő- vagy pénzkérdést csinálni a céges weboldal elkészítéséből. Egy tudatosan felépített, reszponzív és keresőoptimalizált felület a nap 24 órájában…

…magyarázkodás nélkül adja át a legfőbb üzeneted,

…felkelti a gyanútlanul keresgélő érdeklők figyelmét,

…válaszokat ad a bizonytalan látogatók kérdéseire,

…cselekvésre – vásárlásra, foglalásra, érdeklődésre – ösztönöz,

…lehetőséget teremt a forgalmi adatok és a vásárlási szokások elemzésére,

…hitelességgel és megbízhatósággal ruházza fel a vállalkozásod,

…a releváns kulcsszavakra előre rangsorol a Google találati listáján.

Tehát röviden összefoglalva: a céges weboldal készítés pénzt, időt és energiát spórol. Ráadásul mindezt egyszeri költségért cserébe (minimális fenntartási díj ellenében), hosszú éveken keresztül képes biztosítani számodra. Ha tehát nincs még weboldala a vállalkozásodnak – vagy a jelenlegi felület nem tölti be maradéktalanul a fentebb leírtakat –, érdemes elgondolkodnod a marketing eszköztárad egyik leghatékonyabb fegyverének szakszerű felhasználásán.

Céges weboldalra van szükséged? Mutatjuk a lehetőségeket!

Ha ár-érték arányban kedvező megoldást keresel, fordulj hozzánk bizalommal! Céges weboldal készítés csomagunk már 350 ezer forinttól elérhető. Vállalkozásod megismerése és versenytársaid feltérképezése után webfejlesztő kollégáink pontosan össze tudják foglalni, hogy mire van szükséged. Ha pedig elégedett vagy a személyre szabott ajánlatunkkal, akár néhány napon belül meg is kezdhetjük a közös munkát. Várjuk a jelentkezésed!

VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Online dolgozunk, de a személyes kapcsolattartásban hiszünk. Úgy véljük, hogy a hosszú távú együttműködésnek ez az egyik legfontosabb záloga.

Legelső lépésként mesélj magadról, a vállalkozásodról, a céljaidról vagy bármiről, amit fontosnak tartasz megemlíteni. Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, majd egy ingyenes konzultáció keretében, személyesen is átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat.


Online dolgozunk, de a személyes kapcsolattartásban hiszünk. Úgy véljük, hogy a hosszú
távú együttműködésnek ez az egyik legfontosabb záloga.

Legelső lépésként mesélj magadról, a vállalkozásodról, a céljaidról vagy bármiről,
amit fontosnak tartasz megemlíteni. Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot, majd egy ingyenes konzultáció keretében,
személyesen is átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat.


VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

GPDR*