Az eredményekre vállalunk garanciát, nem a hozzájuk vezető útra

Az eredményekre vállalunk garanciát, nem a hozzájuk vezető útra

Full-service online marketing ügynökségként nyugodt szívvel kijelenthetnénk, hogy zsebünkben van a megoldás vállalkozásod felpörgetéséhez – függetlenül attól, hogy mekkorák vagytok, vagy mivel foglalkoztok. Mégsem tesszük. Nem azért, mert a kijelentés nem állná meg a helyét. Pusztán azért, mert nem szeretnénk annak a látszatát kelteni, hogy a cél elérése varázsütésre megtörténhet…

Annak ellenére, hogy a szükséges szaktudás, marketingeszközök és tapasztalat valóban a birtokunkban van, a kutatómunkát és a stratégiaalkotást mi sem kerülhetjük meg. És még a legalaposabb előkészületek ellenére is előfordulhat, hogy az ígéretesnek mutatkozó csapásirány végül zsákutcába vezet. Ígéretet tenni pedig csak akkor szoktunk, ha garantálni tudjuk a végeredményt. Az online marketing világában erre azonban ritkán kínálkozik lehetőség.

Teszt a lelke mindennek…

Egy hirdetés, egy kampány vagy egy weboldal megtervezésekor két út áll előttünk:

  • alapozhatunk megérzésekre – ez a gyorsabb megoldás,
  • vagy építkezhetünk tényekre – ez az időigényesebb.
Az eredményekre vállalunk garanciát, nem a hozzájuk vezető útra

Mindkét esetben előfordulhat, hogy törekvéseinket siker koronázza. A rövidebb ösvényt választva ennek azonban csekély az esélye. Mi ezért vesszük mindig a hosszabb út felé az irányt. Még akkor is, ha tisztában vagyunk vele, hogy a tudatos döntésekkel kikövezett út is tartogathat buktatókat. És ez a legfontosabb, amire szeretnénk kitérni.

Ötletelés, tervezés, megvalósítás – A tévutakat nem lehet kivenni a képletből

A kérdés nem az, hogy lesznek-e félresiklott elképzelések. Mert lesznek (ezekről lehet őszintén beszélni, vagy mélyen hallgatni). A kérdés az, hogy a baklövések kihatnak-e a vállalkozás működésére, és amikor nagyobb hiba csúszik a gépezetbe, mi a következő lépés: az első alkalommal asztalborogatás, heves szitkozódás és megválás a marketing folyamatok levezénylésével megbízott ügynökségtől, vagy egy konstruktív megbeszélést követő újratervezés.

Az eredményekre vállalunk garanciát, nem a hozzájuk vezető útra

Az útra nincs garancia, az eredményekre igen

Vagyis nyugodt szívvel azt ígérhetjük meg, hogy

  • adatokra alapozott stratégiát alkotunk,
  • tartjuk magunkat a megbeszélt határidőkhöz,
  • transzparensen kommunikálunk az elért eredményekről,
  • és maradéktalanul teljesítjük a szerződésbe foglaltakat.

Arra azonban még a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudunk garanciát vállalni, hogy minden esetben azon az úton haladva érünk el sikereket, amit elsőre kijelölünk. Az online marketing egyszerűen nem így működik. Hogy a keresett út meglesz, abban azonban teljesen biztosak vagyunk. Ezt 5+ év tapasztalattal, 7 marketing szakemberrel, 30+ állandó partnerrel és 100+ elégedett ügyféllel az oldalunkon magabiztosan kijelenthetjük.

Ha épp online marketing ügynökséget keresel, és szívesen dolgoznál együtt egy őszinte, lelkiismeretes, tapasztalt csapattal, fordulj hozzánk bizalommal!

VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Online dolgozunk, de a személyes kapcsolattartásban hiszünk. Úgy véljük, hogy a hosszú távú együttműködésnek ez az egyik legfontosabb záloga.

Legelső lépésként mesélj magadról, a vállalkozásodról, a céljaidról vagy bármiről, amit fontosnak tartasz megemlíteni. Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, majd egy ingyenes konzultáció keretében, személyesen is átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat.


Online dolgozunk, de a személyes kapcsolattartásban hiszünk. Úgy véljük, hogy a hosszú
távú együttműködésnek ez az egyik legfontosabb záloga.

Legelső lépésként mesélj magadról, a vállalkozásodról, a céljaidról vagy bármiről,
amit fontosnak tartasz megemlíteni. Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül
felvesszük veled a kapcsolatot, majd egy ingyenes konzultáció keretében,
személyesen is átbeszéljük a legfontosabb tudnivalókat.


VÁRJUK A JELENTKEZÉSED!

Az ajánlatkérés beérkezése után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

GPDR*